Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ahoj všem. Jmenuji C'Cherokke von Snorlax a doma mi říkají Ajrinka.Narodila jsem se 28. 2. 2008.

Moje maminka, a mimo jiné půvabná dáma se jmenuje Aeshley O'Hara z Višňového květu, můj tatínek, mimo jiné neodolatelný mužský se jmenuje Charley Balšaja Achota, a dosáhl na tyto tituly: CH, PL a CZ.

A já? Já jsem půvabná po mamince, a neodolatelná po tatínkovi, jak jinak :O))) Mimo to jsem velká milovnice přírody, mluju běhání po louce, avšak ani lesem nepohrdnu. Chci být vzdělaná dáma, proto moc ráda čtu, jen nechápu, proč stejní nadšení nesdělí i moje panička... Knihy mi schovává, ale já si umím poradit. Vždy když jsem doma sama, nějakou najdu a řádné prostuduji. Nebo moc miluju hru kterou jsem si pojimenovala: "Co bych tak mohla ještě zničit". Ráda píšu nebo kreslím, ale většinou se po mě ani pastelka, ani propiska už nedá použit :O))) Taký muluji spaní, v noci mi na postele furt překáží panička s páníčkem, ale ve dne mám místa víc než dost.

Ale nemyslete si, že jen spím, to ne. Mám toho na práci vážné hodné. Ráno vstanu, jdeme s paničkou ven na malou procházku, a to musím zkontrolovat všechny kočky v okolí. Když se vrátíme, tak uklízím... jen nechápu, proč pak panička uklízí po mé... Po uklizení si dopřeji malý odpočinek a pak jdeme s kamarády do lesa. Tam se musím seznámit s každým pejskem, kterého potkám, tedy se s ním proběhnu, a zjistím, zda kamarádi budeme nebo ne. Pak musím zkontrolovat co zajímavého dostali srnky k obědu ( v našem lese se o ní totiž lidé starají a přikrmují je), poté si jdeme zaplavat (teda musím se přiznat že mě to už moc nebaví, jednou jsem totiž spadla do studny..., ale panička mne v čas zachránila), a v neposlední řádě nemůžeme zapomenout ani na bahenní lázní. No a teprve pak se můžeme vrátit domu. Doma na mě čekají domácí povinnosti. Musím pomáhat paničce vařit, jinak by to sama nezvládla. Koukneme se do ledničky, poradím jí co přidat do jídla (ale předem to musím ochutnat, bez toho to prosté nejde) a začínáme s jídlem. A když se nám páníček vrátí z práce a večeře je na stole, tak to pro jistotu ještě jednou překontroluji. No a po večeři hraji se svýma lidmi taktéž mojí oblíbenou hru, a to: "Kdo rychlejší zaujme místo na polštáři". Co myslíte, kdo je vítěz??? Správné - Já! A už je pomalu noc, a musím jít spát, protože zítra mám zas hodné práce...